Produkty pro humří ocasy (2)

Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Rognon

Rognon

Rognon je oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tento rognon je pečlivě vybírán pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupný v různých velikostech, Rognon je perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Jeho praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální šéfkuchař nebo amatérský kuchař, tento rognon je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.